5 bøger til din rejse: lufthavnens bogguide

I samarbejde med WHSmith har vi lavet en bogguide for læseheste, bogorme og dem, der bare leder efter lidt underholdning til turen. Bogguiden anbefaler læsestof til din rejse uanset, om du leder efter biografier, romaner eller faglitteratur.

Et tidsbillede af sorgmunter optimisme

Vi kunne alt tegner et tidsbillede af den sorgmuntre optimisme, der prægede de tidlige 70’ere, hvor børnene fik at vide, at fremtiden var deres, og at de faktisk kunne alt. En roman om kærlighed på trods, om skyld og skam og om voksne, som ikke magter at være voksne. Vi kunne alt er en selvstændig fortsættelse af Folkets skønhed, og udspiller sig hos familiens Pryds' naboer.

Merete Pryds Helle – Vi kunne alt / Lindhardt & Ringhof 200,-

 

Om at miste det hele og finde sig selv

Den, der lever stille er en stærk fortælling om at miste det hele og finde sig selv, om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden. Leonora Christina Skov blev i starten af 2019 tildelt boghandlernes pris, De Gyldne Laurbær, for sin autofiktive roman Den, der lever stille.

Leonora Christina Skov – Den der lever stille / Politikens Forlag 300,-

 

 

Inspirerende og personlig beretning

Min historie er en usædvanlig personlig beretning fra en kvinde med sjæl og substans, der utrætteligt har overgået alle forventninger - og hvis historie inspirerer andre til at gøre det samme. Kom tættere på USA's tidligere førstekvinde, Michelle Obama, der med denne biografi har begået en bog, der har budskaber til alle, uanset om de er mænd, kvinder, unge eller gamle.

Michelle Obama – Min historie / Lindhardt & Ringhof 300,-

 

 

En håndsrækning til alle ledere og medarbejdere

Mennesker i den virkelige verden opfører sig sjældent som de mennesker, vi bygger strategier til. De gør ikke, som vi har planlagt, de skal gøre. Morten Münster omsætter i "Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag" de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i fire trin – og giver en håndsrækning til alle ledere og medarbejdere, som leder efter alternativer til de gængse virkemidler.

Morten Münster – Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag  / Gyldendal 300,-
 

En fortid, der lugter af sprut, sved og sult

At koge bjørn er en gribende roman om, hvordan store begivenheder rammer en lille verden. Det er en krimihistorie fra det nordligste Sverige, placeret i en fortid, der lugter af sprut, sved og sult, og det er en bog, der går lige til hjertet.

Mikael Niemi – At koge bjørn / Modtryk  129,95 – månedens bog