Inspiration til din forårsrejse

The journey is on! Gør som danser og skuespiller Sus Wilkins og kom ud i lufthavnen i god tid. Vi byder foråret velkommen med masser af gode tilbud, god mad og spændende oplevelser. Få ideer til håndbagagen, find det perfekte sted at spise og få styr på de sidste praktiske ting før afrejse – lige her på siden.

Sus Wilkins elsker at være i Københavns Lufthavn, og hun sørger altid for at have god tid, så der er tid til at shoppe og spise. Hvis hun rejser om morgenen, er første stop på rejsen altid Lagkagehuset. Herefter går hun forbi drengene i Joe & The Juice og får et grineflip og en sund og nærende juice med på vejen. Et andet vigtigt stop er hos 7-Eleven eller WHSmith for at købe magasiner. Ligger rejseafgangen om aftenen aflægger Sus oftest visit hos Paté Paté, hvor hun nyder et godt glas vin og lidt tapas. TAX FREE-butikken skal også altid besøges, og her går Sus efter produkter, der giver et naturligt look. 

[1] Tromborg Mood ansigtsmist Rose Water  [2] Tromborg Volumizing mascara (black) [3] Tromborg Mood læbebalsam[4] Rudolph Care Acai Antioxidant Body Lotion [5]  Clarins Eyebrow Pencil N° 01 Dark Brown

Praktisk førstehjælp før afrejse

Er du en af dem, der har tænkt dig at bruge nogle af forårets mange lyse timer på en weekendtur? Så vær sikker på, hvad du må pakke i håndbagagen, hvad der er odd size og hvornår dit pas udløber, så du kan komme af sted i god stil. Vi har samlet genveje til fire af de mest besøgte sider med praktisk info lige her. God rejse!

Solcreme til forårsturen

Pas godt på din hud – beskyt den med solcreme. UVA og UVB-filtre beskytter huden mod solens stråler, der er ekstra skarpe her i forårets første måneder. Prøv f.eks. den lækre og prisvindende og svanemærkede solcreme fra Rudolph Care helt uden parabener og parfume. Husk, at du kan bestille online i TAX FREE-webshoppen og hente dine varer, når det passer dig – enten på vej ud eller hjem.

Gå på opdagelse og udnyt ventetiden i lufthavnen

Hvor skal vi spise? Kan man købe ordentlig kaffe? Hvilke butikker ligger hvor? Kan jeg købe en god bog i lufthavnen? Vi har svar på det hele – lige her

Stort udvalg af gin
Gå til webshoppen

Bogguide fra WHS
Læs hele guiden her

Kaffetørstig?
Læs vores kaffeguide her

Forårsmode i lufthavnen
Se udvalget af butikker

3-i-1 Hendrick’s Gin-tilbud

Få 20 % rabat på alle Hendrick's G&T hos The Bird. Besøg Hendrick’s tasting bar i TAX FREE-butikken og få en voucher, du kan bruge hos enten The Bird eller Cock’s & Cows. Hvis du køber en Hendrick’s Gin på 1,75 L., får du et special edition gin-kompendium med helt gratis.

Med kuponen får du lige nu 20 % rabat på din gin & tonic hos The Bird og Cock's & Cows, når den bliver lavet på Hendrick's. Det eneste du skal gøre, er at downloade kuponen og vise den i en af restauranterne, som ligger mellem Gates A og B.

Hent kuponen her

Forårsgave til dig fra Biotherm

Bestil for minimum 500 kr. Biotherm produkter i TAX FREE-butikken online og få en gave fra Biotherm til en værdi af 170 kr., når du afhenter varerne i butikken.

Gå til webshoppen