Nu er der 24 grunde til at shoppe nyt

Nu er der 24 nye grunde til at komme ud i lufthavnen i ekstra god tid. Hvis man er lige så klodset som Olivia Joof og Julie Rudbæk, er det f.eks. ret smart at have tid til at shoppe lidt nyt tøj i en af de lækre butikker...

Shop, spis og slap af

Der er altid en god grund til at komme ud i lufthavnen i ekstra god tid.

Vi har flyttet lidt af København inden for i det nye område mellem Gate A og B, hvor du både kan shoppe hos lokale brands som Wood Wood eller få international inspiration i Danmarks første Massimo Dutti, spise i det hyggelige område med langborde eller nyde en specialøl fra Warpigs hos Mikkeller eller cocktails fra Cocks & Cows. Vi har sørget for ekstra mange siddepladser både til dig, der vil spise og dig, der bare har brug for lidt ro, inden rejsen fortsætter. 

Mød Olivia og Julie

Mød Olivia Joof og Julie Rudbæk, der er lufthavnens nye bedste venner.  Olivia er skuespiller, og er bl.a. kendt fra tv-serien Perfekte Steder. Du kender måske Julie fra DR3, hvor hun har slået sine skuespiller-folder i en lang række programmer og hitserien "29", som hun selv skriver, spiller og instruerer.  

Julie elsker at komme i god tid og nyde stemningen og de mange muligheder, der er i lufthavnen. Olivia skal bare have tid til at købe ingefærshot og sandwich hos Joe & the Juice. De rejser begge helst i helt blødt og afslappet tøj, og fortrækker at fordrive rejsetiden med bl.a. at lytte til podcasts på rejsen (HUSK at downloade, før du sætter dig på flyet!). Mens Julie elsker variation i rejsemålene, tager Olivia allerhelst til Rio. Få mere at vide om Olivia og Julie i filmene, der giver dig uendeligt mange gode grunde til at bruge lufthavnen på en helt ny måde. 

Hvem, hvad, hvor?

Her ligger det nye område - midt mellem Gates A og B. På kortet kan du se hvilke butikker, der ligger hvor.

Klik her eller kortet for at se det i fuld størrelse