Hvilken solcreme skal du vælge?

 

Ferien står for døren, og det er tid til at vælge den rette solcreme til rejsen. Der findes mange forskellige solcremer i TAX FREE-butikken, og med mærker som Rudolph CarePiz BuinBiothermLancaster, La Roche Posay og Riemann guider vi dig til at vælge den mest optimale solcreme til din ferie - og den bedste solcreme til dine børn!

Rudolph Care har mange forskellige solcremer i forskellige størrelser og varianter til forskellige formål. Ønsker du eksempelvis en beskyttende solcreme til den sarte hud i ansigtet er en Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 30 50 ml et let og elegant valg, som også passer til håndbagagen. Er du mere til en super effektiv solcreme til både ansigt og krop, kan du vælge en Body Fluide Solaire Sun Care fra Biotherms nye solplejeserie, der virker på både våd og tør hud.

Solcreme til håndbagagen 

Skal du være væk i længere tid, kan du overveje Lancasters 400 ml Sun Beauty Silky Milk SPF 30. Deres formel kombinerer en optimal UVA/UVB-beskyttelse med ny infrarød teknologi, så huden opnår ekstra beskyttelse mod solskader. Denne friske mælke-bodylotion er ideel til lav solintensitet og giver en ideel gylden kulør, mens hudens fasthed og elasticitet bevares.

Er du i tvivl om, hvad reglerne er for din håndbagage? Læs vores guide til væske i håndbagagen her.

Solcreme til ansigtet

Ansigtet er et udsat sted for solene stråler. Derfor kan det være vigtigt med ekstra beskyttelse, da huden er følsom og kræver mere pleje en resten af kroppen. Beskyt derfor ansigtet med en specifik solcreme til ansigtet. Du kan ligeså godt passe på både huden i ansigtet samt solens stråler ved samme lejlighed. Clinique Sun SPF 50 Face cream er en innovativ SolarSmart-teknologi, som stabiliserer høj beskyttelse både mod aldringstegn og UVA- og UVB-stråler. Også Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 15 er en solcreme til ansigtet, der beskytter den sarte hud mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler og hjælper huden med at bevare sin elasticitet.

Solcreme til børn

P20 fra Riemann er med deres supereffektive og vandfaste en klassiker til børn, men også Rudolph Care har lavet en Sun Kids Lotion til børn. Begge solcremer er milde og vandfaste sollotioner helt uden parfume. Sun Kids Lotion har en beroligende virkning på huden og tilfører den nødvendige fugt til dit barns hud. Er dit barn også træt af at få en stor klat solcreme smurt ud over huden, kan La Roche Posays SPF 50-spray måske være den rette løsning. 

    

Et par gode tips til solens stråler:

Køb altid nye solcremer hvert år – sidste års solcreme er blevet for gammel og giver ikke den beskyttelse, den bør. I øvrigt har den stået bagerst i skabet hele vinteren og er derfor ikke meget værd længere.

Brug en vandfast solcreme, hvis du bader eller sveder meget – UV-strålerne reflekterer i vandet og er derfor skarpere end på land. Vær derfor forsigtig og smør et ekstra lag på når du kommer op igen.

Du opnår den bedste beskyttelse, hvis du vælger solprodukt, der passer til din hudtype - husk også der er forskel på solcreme til ansigt og krop - ansigtssolcreme indeholder flere plejende og fugtgivende ingredienser.

Brug altid solcreme - også selvom du allerede er solbrun.

Har du husket at købe sæsonens mest moderne solbrille?

 

  Besøg Sunglass Hut