Flere butikker tilgængelige

Se placeringer og åbningstider
TAX FREE

TAX FREE

Her finder du alt, hvad du kunne ønske dig. De nyeste brands, de seneste nyheder, gode tilbud og mange andre spændende oplevelser. Som shop-in-shops finder du bl.a. Chanel, Dior, MAC, Clinique og Kiehl's. Du møder TAX FREE-butikkerne i hele Københavns Lufthavn, altid lige hvor du har brug for dem. Allerede fra du går gennem sikkerhedskontrollen møder du hovedbutikken på mere end 3.000 m2. Derudover er butikkerne placeret i hver finger i lufthavnen og selvfølgelig i bagageudleveringen.

Altid gode tilbud
Hver måned er der nye tilbud i TAX FREE-butikken. Og derudover altid 20% besparelse på parfume og kosmetik ift. prisen i danske butikker.

Bestil hjemmefra
Du kan forudbestille dine varer frem til ni timer før, du ønsker at hente dem. Du skal bare bestille varerne, så står de pakket og klar til dig i lufthavnen, når du kommer.

Prisgaranti
Med vores prisgaranti får du forskellen gange to igen på parfume og kosmetik produkter, hvis du inden for 30 dage kan dokumentere, at du har fundet det pågældende produkt billigere (specialtilbud, internetsalg og udsalg undtaget), end du har købt det til i vores TAX FREE.

 

#LookLab

TAX FREE-butikken har fået et helt nyt make-up område kaldet #LookLab. Her kan du blandt andet prøve makeup både digitalt og fysisk, få hjælp til at lægge makeup og tage billeder af dig selv med dit nye look i en fotoboks. Med vores #LookLab får du mulighed for at tage dit look til næste niveau i TAX FREE-butikken.

Indgraveringsmaskine

Du kan nu får indgraveret dit make-up produkt såfremt at det er af glas, metal eller plastic – og så tager det kun 10 sekunder fra, at du har besluttet dig for hvad der skal stå på dit produkt til det er indgraveret. Den perfekte gaveidé til dig eller en, du holder af. Servicen er gratis men betinget af et mindste køb på 500 kr.