Flere butikker tilgængelige

Se placeringer og åbningstider
TAX FREE

TAX FREE

Start ferien med et besøg i TAX FREE og find de ting både de store og de små i familien har behov for, for at få en god ferie.

Et stort udvalg af alt det du behøver inden afrejse

Når du går gennem sikkerhedskontrollen i København Lufthavn, starter dit første eventyr i TAX FREE-butikkerne. Her finder du alt, hvad du kunne ønske dig af gode tilbud og spændende oplevelser til alle i familien.

Lad dig blive lokket af lækre dufte, til de der ikke vil gå på kompromis, gode whiskyer til de, der vil nyde et godt glas på rejsen samt og legetøj og bamser til de små. I TAX FREE er der også slik og snacks til den søde tand, så du ikke går sukkerkold på flyveturen, og så du har lidt godt til ganen, når du ankommer til din endelige destination.

Forudbestiller du dine varer frem til ni timer før, du ankommer til lufthavnen, er de pakket og klar til dig, når du kommer.

 

#LookLab

TAX FREE-butikken har fået et helt nyt make-up område kaldet #LookLab. Her kan du blandt andet prøve makeup både digitalt og fysisk, få hjælp til at lægge makeup og tage billeder af dig selv med dit nye look i en fotoboks. Med vores #LookLab får du mulighed for at tage dit look til næste niveau i TAX FREE-butikken.

Indgraveringsmaskine

Du kan nu får indgraveret dit make-up produkt såfremt at det er af glas, metal eller plastic – og så tager det kun 10 sekunder fra, at du har besluttet dig for hvad der skal stå på dit produkt til det er indgraveret. Den perfekte gaveidé til dig eller en, du holder af. Servicen er gratis men betinget af et mindste køb på 500 kr.