Åbningstider

Mandag: 06:00-22:00Tirsdag: 06:00-22:00Onsdag: 06:00-22:00Torsdag: 06:00-22:00Fredag: 06:00-22:00Lørdag: 06:00-20:00Søndag: 06:00-22:00
Delikatesser

Peter Beier Chokolade

Tilføj et sødt element til din næste ferie med et besøg hos Peter Beier Chokolade i Københavns Lufthavn.

1. adventspræmie: Julekalender fra Peter Beier med chokolade til to

I lufthavnens adventskonkurrence kan du i den første advents-uge vinde en fantastisk julekalender, der bag hver eneste låge gemmer på chokolade til to personer (eller til én, der er meget glad for chokolade). Smag julen ind med fyldte chokolader, juledragée og hasselnødder vendt i gianduja (en lækker nøddecreme). Julekalenderen koster 499 kr., og hvis du ikke er så heldig at vinde kalenderen i adventskonkurrencen, kan du kan selvfølgelig købe den i Peter Beier Chokolades butik.

Deltag i adventskonkurrencen

 

En velsmagende oplevelse lidt ud over det sædvanlige

Indled din næste ferie med en velsmagende og eksklusiv oplevelse hos Peter Beier Chokolade i Københavns Lufthavn.  Duften, den bløde konsistens og den gode smag er slet ikke til at komme uden om, og er du til lækkerier, der er lidt ud over det sædvanlige så brug ventetiden på at gå på opdagelse i chokoladehimlen – alt mens du venter på takeoff.

Hvad end du er til ren chokolade, fyldte chokolader eller noget helt tredje, så er det næsten helt sikkert, at du kan finde lige præcist den chokolade, der med garanti kan glæde dine smagsløg og gøre din rejse lidt sjovere.

I april lancerede Peter Beier, som de første og eneste i Norden, en helt ny chokolade - Ruby Chokoladen

Den nye pige i klassen 'Ruby' har den smukkeste lyserøde farve og er ikke bare en chokolade med rødt farvestof i, som er set så mange gange før. Ruby har ingen E-numre og farvestoffer, hun er en ren naturlig skønhed, baseret på den nye rødlige RUby-kakaobønne, som giver chokoladen den helt naturlige lyserøde farve og en let, syrlig smag med søde og naturligt noter af bær.