Ændringer i Københavns Lufthavn

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Københavns Lufthavn igen

Da Københavns Lufthavn er en del af den samfundskritiske infrastruktur i Danmark, vil lufthavnen fortsat være åben for trafik og passagerer. Mange danskere vender i øjeblikket hjem, og de vil opleve, at de fleste butikker, restauranter og services er lukkede eller utilgængelige, da vi til enhver tid følger myndighedernes anbefalinger og anvisninger. Vi befinder os i en ekstraordinær situation, som påvirker os alle. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen til Københavns Lufthavn igen, og være med til at skabe de bedste rammer for en god videre rejse.

Vi har lavet en guide, hvor du kan du læse mere om tilgængeligheden af restauranter, butikker og services. 

Restauranter og kiosker

I udvalgte restauranter og kiosker servicerer vi fortsat de rejsende i et begrænset omfang, så det er muligt at få noget at spise og drikke i lufthavnen. Det gør vi naturligvis ud fra gældende regler og påbud. Derfor er det også kun muligt at bestille take away i udvalgte, åbne restauranter og kiosker.

Læs mere her.Midlertidig nedlukning af Københavns Lufthavns Shopping Center og TAX FREE

For at mindske smitterisikoen for Corona virus, vil alle butikker være midlertidigt lukkede. Dette gælder også for de fire TAX FREE-butikker, du kan finde i Københavns Lufthavn.

Midlertidig nedlukning af Click&Collect TAX FREE 

Som følge af den aktuelle sundhedskrise, og den kraftige nedgang af antal flyvninger ind og ud af Københavns Lufthavn (CPH), vil Click&Collect servicen midlertidigt ikke være tilgængelig. Det vil derfor ikke være muligt at foretage online bestillinger eller afhente Click&Collect bestillinger i TAX FREE-butikkerne.

 


Midlertidigt stop for online booking af parkering

Det er desværre ikke muligt at booke parkering online grundet den aktuelle sundhedskrise. Har du brug for parkering i lufthavnen, kan du stadig køre ind i udvalgte parkeringshuse – både tæt på terminalen og på budgetparkering (åbne anlæg er: P4, P8, P11 og P15). Vi åbner for online bookinger igen, så snart situationen tillader det.