Svenske taxier

Her på siden finder du information om afsætning, opsamling og bestilte services for svenske taxier samt kort over relevante områder i lufthavnen.

Afsætning
Der køres frem til bommen ved bane 2, hvor bommen åbner automatisk, hvis bilen har BroBizz, ellers skal der aktivt på automaten vælges ”afsætning”.  Der køres igennem bane 2, og hen til afsætningsområdet, hvor der kan foretages en afsætning af passagerer.

*Notér, at hvis gennemkørslen af bane 2 tager for lang tid, vil der ved udkørslen blive opkrævet samme afgift, som var der foretaget en ”opsamling”.

Pris: Gratis

Opsamling
Der køres frem til bommen ved bane 2, hvor bommen åbner automatisk, hvis bilen har BroBizz, ellers skal der aktivt på automaten vælges ”opsamling”.  Der køres igennem bane 2, og hen til opsamlingsområdet, hvor der kan foretages en opsamling af passagerer.

Pris: 12,8 kr. ex. moms (dvs. 16 kr. inkl. moms), der opkræves via selskabet.

Bestilte
Der køres frem til bommen ved bane 2, hvor bommen åbner automatisk, hvis bilen har BroBizz, ellers skal der aktivt på automaten vælges ”opsamling”.  Der køres igennem bane 2, og hen til svenske taxier bestilte området, hvor der kan foretages en opsamling af passagerer.

Kort
Se kort over områderne her.