Danske taxier

Her på siden finder du information om afsætning, opsamling og bestilte services for danske taxier samt kort over relevante områder i lufthavnen.

Afsætning
Der køres frem til bommen ved bane 2, hvor bommen åbner automatisk. Der køres igennem bane 2, og hen til afsætningsområdet, hvor der kan foretages en afsætning af passagerer. *Notér at hvis gennemkørslen af bane 2 tager for lang tid, vil der ved udkørslen blive opkrævet samme afgift, som var der foretaget en ”opsamling”.

Pris: Gratis

Opsamling
Der køres frem til bommen ved taxi depotet ved P9. Bommen åbner automatisk og registrerer BroBizzen. Der afventes nu fremkaldelse af vogn-nummer + opsamlingszone på storskærmen. Ved fremkaldelse køres der til kaldte opsamlingszone. Turen fra P9 til opsamlingszone må ikke overstige 5 minutter.

Pris: 12,8 kr. ex. moms (dvs. 16 kr. inkl. moms), der opkræves via selskabet.

Bestilte
Der køres frem til bommen ved bane 2, hvor bommen åbner automatisk. Der køres igennem bane 2, og hen til opsamlingsområdet for danske taxier bestilte, hvor der kan foretages en opsamling af passagerer. Ved udkørsel vil turen blive registeret som optag.

Kort
Se kort over områderne her.

Brochure
Læs mere om systemet, konsekvenser ved manglende service og bonusordningen for den bedste service her.