A-CDM

Airport Collaborative Decision Making (A-CDM) implementering og integration i netværk  (2013-EU-40007-P)

Airport Collaborative Decision Making (A-CDM) er et koncept der sigter efter at forbedre den operationelle effektivitet i lufthavnene, ved at reducere forsinkelser, forbedre forudsigeligheden af ​​begivenheder under en flyvning, og optimere udnyttelsen af ​​ressourcerne.

Københavns Lufthavne (CPH) arbejder sammen med Naviair, groundhandlere og luftfartsselskaber om at indføre A-CDM i Københavns Lufthavn som en del af et større A-CDM-projekt, der involverer flere store europæiske lufthavne. Projektet koordineres af Eurocontrol og er medfinansieret af Den Europæiske Union i perioden 2013-2015.

Projektet samler 13 sekundære modtagere, der dækker i alt syv lande: Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Irland, Portugal og Storbritannien deltager i implementeringen af ​​Airport Collaborative Decision Making, i lufthavne som er identificeret i Interim Deployment Plan området.

D.19 December 2016, blev CPH forbundet til netværket og er nu en fuldt integreret A-CDM lufthavn i Eurocontrol netværket.

Disclaimer: Ansvaret af denne publikation ligger hos forfatteren. Den Europæiske Union er ikke ansvarlig for nogen brug, der måtte blive gjort af oplysningerne heri.

Læs mere om projektet på INEAs hjemmeside her.

Se A-CDM Guide ved at klikke her.
Se A-CDM Gatefolder ved at klikke her.
Se A-CDM Pilot flyer ved at klikke her.
Se A-CDM Fejlmeldings formular ved at klikke her.