Skal du levere varer til Københavns Lufthavn?

Skal du levere varer til følgende områder: Dragør/Sydområdet, Hangar/Nordområdet eller Maglebylilleområdet - gør nedenstående krav sig IKKE gældende for dig.

Det er kun for vareleverancer der skal leveres i de security beskyttede områder (SRA/CSRA).

Hvad er en vare?
’Varer til opretholdelse af flyvepladsens generelle drift. Omfatter varer til levering hos flyvepladsens forskellige brugere, herunder varer til brug for videresalg til flyvepladsens kunder.’

Almindelige vareleverancer

  • Alle vareleverancer til CSRA - terminalområdet skal som udgangspunkt leveres via Varegård Øst, beliggende på Kastrup Tværvej E, 2770 Kastrup.
  • Alle vareleverancer skal kontrolleres i vores røgtenanlæg, såfremt dette ikke er muligt benyttes andre kontrolmetoder for at leverancen til Københavns Lufthavn overholder myndighedernes regler.

Læs brochure om varemodtagelse via Varegård Øst

Byggematerialer
Byggematerialer skal som udgangspunkt også gennem Varegård Øst. Det er muligt i ganske særlige tilfælde at ansøge Københavns Lufthavn om levering udenom Varegård Øst, når vareleverancen er uegnet, for tung, for stor eller for skrøbelig til varegårdens røgtenanlæg. Her kan der ansøges om dispensation hos Security om at komme udenom varegården.

Bemærk at varer, der ikke kan efterses i vores scannere, skal leveres og pakkes således, at der kan foretages et manuelt eftersyn. Dvs. at man skal kunne komme rundt om varerne, se ind i evt. hulrum m.m. Er du i tvivl, kan du kontakte Security på mail (ses.projekter@cph.dk) for nærmere rådgivning.

Kendt leverandør
Kendt leverandør er et myndighedsgodkendt koncept, hvor leverandøren indgår i kontrollen af egne vareleverancer for at gøre vareleverancens adgang til securitybeskyttede områder lettere.

Læs mere om vilkår og betingelser - klik her