Færdsel i lufthavnen

Herunder finder du diverse informationer, som du skal vide i forbindelse med færdsel i Københavns Lufthavn

Annoncering af brugerbetaling!

Vi er nu kommet godt i gang med det nye færdselskoncept. Vi har fået meget god og konstruktiv feedback fra mange af jer – Vi har fået justeret systemet til, og kan nu glæde os over at have et nyt system, som fungerer stabilt. 

I den indledende fase har CPH stillet udtjekkere til rådighed uden betaling, så vi alle kunne komme trygt i gang med det nye koncept, hvor førstegangskursister på færdselsuddannelserne skal gennemføre en færdselsprøve efter bestået teori og sidemandsoplæring. 

Det har hele tiden været hensigten, at denne ydelse på et tidspunkt skulle overgå til brugerbetaling for dem, der ikke ønsker at have egne færdselsudtjekkere. 

Nu er tidspunktet imidlertid kommet til at annoncere, at brugerbetaling for anvendelse af CPH færdselsudtjekkere booket via CPHNOW indføres fra og med 1. juli 2017. Fra denne dato vil en færdselsudtjekning med CPH udtjekkere koste 600 kr. 

En praktisk færdselsprøve med CPH færdselsudtjekkere kan fortsat bookes på cphnow.cph.dk, hvor prisen på 600kr også vil fremgå. 

For jer der ønsker at gøre brug af egne færdselsudtjekkere har i fortsat mulighed for at uddanne jeres egne. Det eneste krav er, at medarbejderen har haft en aktiv færdselstilladelse i min. 6 måneder – herefter åbnes automatisk adgang til udtjekkerkurset på cph’s e-learning portal. Kurset finder du i øvrigt her.

                                                                                                                                 

 

For at færdes på egen hånd inden for lufthavnens afspærrede område, skal du have en færdselstilladelse. Det gælder uanset om du skal færdes til fods, i bil eller på cykel.

 

 

For at få en færdselstilladelse skal du vælge det rette færdselskursus. Dem kan du læse mere om herunder:

Grundkursus i færdsel på Airside
Klik her

Brush up af et færdselskursus

Klik her

Færdselskursus klasse 0 for gående og cyklende
Klik her

 

 

 Færdselsudtjekker
Klik her

     

Ofte stillede spørgsmål om uddannelserne til færdsel på Airside (Q&A)
Klik her

           

Du finder e-learning platformen her

 
     

Præsentation af det nye koncept for CPH's grunduddannelse i færdsel på Airside, klik her