1. Forbered dig hjemmefra

Du kan sikre en god start på rejsen ved at forberede dig godt hjemmefra. Husk alle rejsedokumenter som pas og visum, sørg for at pakke korrekt og bestil parkering online.

Læs vores guide om, hvordan du bedst forbereder dig inden rejsen

2. Få styr på bagagen

Når du pakker, skal du være opmærksom på, hvad du må have med i den bagage, du checker ind, og i den bagage du har med gennem sikkerhedskontrollen.

Se reglerne for bagage og gode råd til pakning her

3. Kom nemt igennem check-in

I Københavns Lufthavn er der flere forskellige måder at checke ind på. Hvordan og hvornår du kan checke ind, varierer fra flyselskab til flyselskab.

Læs mere om check-in mulighederne her

4. Bagageindlevering (bag drop)

Når du har checket ind, skal den indskrevet bagage afleveres ved skrankerne med bag drop. Nogle flyselskaber har selvbetjent bag drop, hvor du selv skal sørge for at sætte mærkat på bagagen inden du sætter den på bagagebåndet. Husk også altid at sætte tydeligt navn, mobil nummer og e-mail på din kuffert.

Læs mere om bag drop her

5. Sikkerhedskontrol

Uanset hvor du skal rejse hen, indenrigs eller udenrigs, skal du gennem lufthavnens sikkerhedskontrol for at komme ud at flyve.

Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på ved sikkerhedskontrollen her

6. Shopping og restauranter

Inden du skal boarde, kan du shoppe i de mere end 120 forskellige butikker med alt fra parfume og kosmetik, tøj og sko til smykker, bolig- og gaveartikler.

Se vores mange shoppingmuligheder her

7. Go to gate og boarding

Som oftest vil dit gate-nummer fremgå af tavlerne 1-2 timer før afgang. Ved langdistanceruter vil informationen ofte fremgå af tavlerne 2-3 timer før afgang.

Læs mere om gate-numre og boarding her

8. Gode tips til børnefamilier

I Københavns Lufthavn tager vi særlig hensyn til børnefamilier og hjælper jer med at komme behageligt og nemt gennem lufthavnen.  

Læs vores gode tips til rejsende med børn her