Parkering

Det er nemt og overskueligt at finde den helt rigtige parkeringsplads i lufthavnen.

Parkeringsanlæggene er delt op i tre kategorier med hver sin farve, som henviser til pris og beliggenhed. Se oversigtskort længere nede.

Bestil parkering

Klik her for at læse mere om P-bestilling i Københavns Lufthavn.

Budget 
For dig som tænker økonomisk. Parkér på P15 eller P17 lidt længere væk fra terminalerne, og parkér din bil til fordelagtige priser. Vi tilbyder gratis terminalbus direkte fra parkeringsanlægget ind til terminalerne. Det tager kun fem minutter, og busserne kører døgnet rundt hver 15 min.*

Standard
Til dig der gerne vil holde tæt på terminalerne til en rimelig pris. Parker på P1, P5, P9, P10 eller P12, og hold tæt på den terminal du skal benytte dig af. De fleste af vores pladser er i overdækkede P-huse.

Direct
Til dig som rejser meget, og som sætter komfort i højsæde. Parkér på P4, P6, P7 eller P8 og hold lige ved ”døren.” Vores Direct anlæg er placeret lige ved Terminal 3, og gør det nemt og ligetil at rejse. Alle vores pladser er i overdækkede P-huse.

Busparkering
Busparkering kan ske på henholdsvis Busparkering Øst ved ankomsten ved Terminal 3 eller ved Busparkering Vest ved afgangsområdet i Terminal 2. Vi gør opmærksom på, at busparkering kun kan ske via tilladelse. 

* mellem 4:30-23:30, fra 23:30-4:30 kører terminalbussen hvert 20 min.